Днес, 27.03.2023 г., се проведе приятелска среща между футболните отбори на ОУ „Д-р Петър Берон“ и  СУ „Никола Йонков Вапцаров“, гр. Момчилград, организирана в рамките на дейностите по Национална програма „Заедно в изкуствата и спорта“. За щастие на публиката, срещата бе оспорвана и с много интересни ситуации. Надпреварата завърши с равен резултат – 1:1, което доказва възможностите и на двата отбора.

Днес, 21.10.2022 г., на градския стадион в Момчилград се проведе публична изява на футболните клубове на ОУ „Д-р Петър Берон“ и СУ „Никола Йонков Вапцаров“ по НП „Заедно в изкуствата и в спорта“. Спортистите се раздадоха на терена и играта им бе посрещната радушно от публиката. Предстоят още интересни публични изяви в рамките на проекта.

Понеделник, 05 Април 2021 12:30

Пореден повод за гордост!

Седмокласничката Берин Нуриттин Шабан, с преподавател Семат Юмер Кабакчъ, достигна до Национален кръг на олимпиадата по български език и литература.
На 18.04.2021 г. тя ще представи училището, града и областта.
Ръководството на ОУ "Д-р Петър Берон" пожелава успех на своята възпитаничка.
Берин, вярваме в теб!

Наш седмокласник класиран за националния кръг на олимпиадата по география и икономика.  Ученик от Момчилград е единственият класиран за националния кръг на олимпиадата по география и икономика от област Кърджали. Седмокласникът Айтач Фикри Салиф с преподавател Юри Кехайов от ОУ "Д-р Петър Берон" показа най-много знания в областното състезание. Сега ще се съревновава с най-добрите ученици по география от цялата страна. Националната олимпиада ще се проведе в Смолян на 6 април.
Ръководството на ОУ "Д-р Петър Берон" поздравява Айтач с постижението и му пожелава успех на предстоящия национален кръг на олимпиадата!
Петък, 19 Март 2021 13:30

Пореден успех

Пореден успех! Борислав Митков Димитров от 7 клас - класиран на първо място на областния кръг на олимпиадата по Биология и здравно образование! Честито на Борислав и неговата преподавателка Айше Али-Юсеин!

Страница 1 от 2
© 2020 Основно училище "Д-р Петър Берон" - гр. Момчилград. Designed by Ибрахим